MXD Rent

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Geluid

Geluid

Van een zakelijk congres tot een groot event: goed geluid is altijd belangrijk. Bij MXD-Rent weten we welke apparatuur het beste aansluit op uw wensen. Van een microfoon tot een compleet geluidssysteem: wij helpen u graag!

Iedere gelegenheid heeft specifieke wensen en eisen. Geeft u binnenkort een speech? Dan wilt u er zeker van zijn dat u verstaanbaar bent, ook achterin de zaal. Organiseert u een feest? Dan moet de muziek klinken. Ook voor een goed geluid op podia hebben we alles in huis.

Geluidsinstallatie huren met professioneel advies

Geluidsinstallatie huren met professioneel advies

Geluid is, net als licht, een basisingrediënt voor iedere ruimte. De professionals van MXD-Rent weten precies welke apparatuur u nodig hebt om van uw feest, festival, presentatie of event een succes te maken. Geen opdracht is ons te groot – of te klein!

MXD werkt uitsluitend met professionele, hoogstaande merken zoals Shure, Sennheiser, Audix, Midas, Yamaha, Allen & Heath, Digico, PL-Audio, d&b audiotechnik, sE-Electronics, DPA, BSS en Klarktechnik.

Vaste geluidsinstallatie nodig?

Naast tijdelijke installaties verzorgt MXD-Rent ook permanente installaties. Onze ervaren professionals denken met u mee over het ontwerp van de installatie, programmeren het geluid op de gewenste locatie en onderhouden deze indien gewenst. 

Vaste geluidsinstallatie nodig?