MXD Rent

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Stream Studio's

Niet bij elkaar – wel verbonden met elkaar

Om in te spelen op de behoefte online met elkaar verbonden te blijven, informatie te delen en elkaar te inspireren, bieden wij livestreaming aan vanuit twee professionele studio’s op de Noordkade in Veghel.

De studio’s hebben elk een eigen uitstraling en bieden andere toepassingen. Studio Koekbouw Café leent zich uitstekend voor een kleinere activiteit, zoals een webcast, workshop, online borrel of presentatie. In Studio Podiumzaal kunt u helemaal los. Door de grote hoeveelheid vierkante meters kunt u vrijwel alle denkbare settings creëren. De inzet van bemande camera’s zorgen bovendien voor een dynamisch beeld. Ideaal voor een talkshow, kick-off event of congres.
De studio’s zijn uiteraard voorzien van alle benodigde apparatuur om in enkele stappen een strakke livestream met snelle internetverbinding te realiseren. De faciliteiten bieden vele opties voor de invulling van uw online communicatiemoment. Geen idee is te gek, vertel ons uw verhaal en wij zetten dit om in een kloppend plaatje. Uiteraard met de persoonlijke aanpak die u van ons gewend bent. We hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze studio’s.